MENU

FAQS

Ik ben een beginnende interieurontwerper, is deze workshop voor mij?

Ja, misschien is het inhuren van een professionele interieurfotograaf een te grote investering op dit moment. Dan is het goed om te weten hoe je je projecten goed in beeld kan brengen.

Ik weet niet welke spiegelreflexcamera / systeemcamera ik wil aanschaffen voor interieurfotografie, heb je tips?

Je haalt meer uit de cursus als je je camera al kent. Fotograaf je nu met je smartphone? Volg de cursus dan met deze smartphone. Bij de workshop staat vermeld welke opties handig zijn om te hebben op je smartphone. Tips over welke camera handig is kunnen we op een later moment nog eens bespreken.

Leer ik ook foto's nabewerken?

Je krijgt van mij diverse tips over het nabewerken van je foto's. Het voert te ver om uitgebreid de nabewerking te behandelen, hier kan een aparte cursus mee gevuld worden :) De nabewerkingstips zijn gericht op het creëren van een eigen fotografiestijl en een aantal voorkomende nabewerkingstaken.

Ik kan niet in september op deze datum, wordt de cursus op een later moment nog een keer gegeven?

Op dit moment is dat nog niet bekend. Je kunt altijd de instagrampagina hiervoor in de gaten houden en/of je aanmelden voor de nieuwsbrief onderaan de website, dan hou ik je op de hoogte.

De workshop zit vol, wat nu?

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Op deze manier is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst, mocht er onverhoopt iemand afzeggen.

Hoe kan ik betalen?

Op de website vind je onder "praktische info" een link om je ticket aan te schaffen. Nadat de betaling ontvangen is, is de inschrijving definitief.

Welke gegevens moet ik invullen bij het boeken van een workshop?

Bij het boeken van de workshop ontvang ik graag je naam, adresgegevens, mail en telefoonnummer. We geven deze gegevens niet aan derden, m.u.v. je naam en de bedrijfsnaam aan de lokatiehouder van de workshop.

Kan ik de kosten zakelijk opvoeren in mijn jaaraangifte?

Ja, na betaling krijg je een BTW-factuur toegezonden.

Kan ik iemand anders laten betalen?

Ja, als bijvoorbeeld je werkgever voor je betaald vermeld dit dan even bij je aanmelding. Vermeld ook even welke gegevens er op de factuur moeten komen te staan.

Ik heb al een maatwerk workshop bij je gevolgd, kan ik deze groepsworkshop ook nog volgen?

Ja, je kunt de workshop gebruiken als opfriscursus en om je meer verdiepende vragen te stellen. Bovendien krijg je als oud-cursist 25% korting. Vermeld dit even tijdens je aanmelding.

Kan ik na afloop van de cursus nog een vraag stellen?

Jazeker, er wordt na afloop een besloten instagramgroep gemaakt, hier kun je terecht met je vragen of je kunt me een mail sturen. Ook volgt er een paar weken na afloop een online groepssessie waarin je je vragen kan stellen en nog wt tips volgen over fotografie en hoe deze foto's kan inzetten.

Waar kan ik parkeren?

Je kunt gratis bij de lokatie parkeren in de parkeergarage

Moet ik een laptop meenemen voor de nabewerkingstips?

De uitleg over de nabewerking vindt gezamenlijk plaats. Er is te weinig tijd om zelf op dat moment achter de laptop je foto's na te bewerken. Wel kun je foto's maken tijdens deze uitleg en meeschrijven. In je hand-out wordt ook e.e.a. vermeld over nabewerking.

Is de prijs van de workshop inclusief lunch?

De workshop voor beginners duurt tot 16.00 uur en is inclusief een lunch. De gevorderden workshop duurt tot 13.00 en is exclusief lunch (om zo de kosten laag te houden). Wel is er een wooncafé binnen Eijerkamp waar je na afloop kunt lunchen, eventueel met andere deelnemers.

Ik kan toch niet komen, wat nu?

Neem in dat geval even contact met me op, misschien hebben zich mensen op de wachtlijst aangemeld en kan een ander je plaats innemen. Hoe eerder je dit meldt hoe groter de kans dat iemand anders je ticket over kan nemen. Ook mag je zelf een geschikte vervanger zoeken binnen je netwerk. De tickets kunnen niet gerestitueerd worden. Als je geen vervanger hebt, mag je de prijs van het ticket wel in mindering brengen op een maatwerk workshop, mits deze binnen 3 maanden plaatsvindt.

Ik fotograaf vaak met externe lampen, is deze workshop voor mij geschikt?

Voornamelijk werk ik met natuurlijk licht, hier ligt dan ook de nadruk op in deze workshop. Er is ook aandacht voor hoe om te gaan met het aanwezige kunstlicht.

Waarom geef je een workshop i.p.v. een masterclass of training?

Een workshop vind ik het meest passend bij het doel, namelijk jou in korte tijd nieuwe dingen aanleren, bestaande uit een gedeelte theorie en een gedeelte oefeningen doen. Het woord “work” zit erin, je gaat dan ook zelf aan de slag. Dit vind ik de beste manier om nieuwe vaardigheden aan te leren.

VRAGEN

Leuk dat je interesse hebt in één van de workshops interieurfotografie. Hierboven vind je de veelgestelde vragen. Staat je vraag hieronder er niet tussen? Dan help ik je graag verder. Vul het formulier in en je hoort snel van me.

CLOSE
error: Deze content is beschermd