WORKSHOP INTERIEURFOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS

Voor wie is deze workshop geschikt?

 

Deze workshop is geschikt voor verschillende doelgroepen. Je bent een interieur professional (ontwerper, stylist, blogger) en wilt leren je interieurprojecten of producten mooi in beeld te brengen. Zo hoef je niet voor alle projecten een externe fotograaf in te huren en kun je mooie (tussentijdse) foto’s delen.

Of je bent een interieur liefhebber en je wilt je passie graag delen door middel van mooie foto’s op instagram en andere socials.

Deze workshop kun je zowel met je camera als smartphone* volgen.

Leer interieurs sfeervol vast te leggen

Wat leer je?

 

Je leert welke camera instellingen geschikt zijn voor interieurfotografie. We behandelen de lenzen, belichtingsdriehoek, standpunten, compositie, verschillende soorten interieurfoto’s en wanneer je welke het beste toe kunt passen.

Ook ga je aan de slag met diverse foto-opdrachten. We bespreken een selectie van de foto’s na en je krijgt uitleg over het nabewerken van de foto’s.

 

Waar vindt de workshop plaats?

 

Ken je die mooie stijlstudio’s van het tv-programma “vt wonen weer verliefd op je huis”? Deze en nog veel meer inspirerende interieur ruimtes staan voor ons ter beschikking tijdens de workshop, die plaatsvindt bij woonwinkel Eijerkamp in Veenendaal.

De winkel wordt ook bezocht door winkelend publiek en met 20.000m2 oppervlakte is er altijd wel een fotogeniek plekje te vinden.

workshop interieurfotografie bij Eijerkamp Veenendaal

Wat is het programma?

We starten met koffie & thee, daarna volgt het theorie gedeelte over interieurfotografie. We sluiten dit gedeelte af met een gezamenlijke lunch in het wooncafé.

Na de lunch starten we met de foto-opdrachten. Je krijgt ruim de tijd om de foto-opdrachten uit te voeren. Daarna bespreken we een selectie van de foto’s na en volgen er tips over de nabewerking.

We sluiten de workshop af met een meet & greet met Lotte Eijerkamp, verantwoordelijk voor Buying, Concept en Creation binnen Eijerkamp.

Wat heb je nodig?

  • een spiegelreflexcamera, systeemcamera, compactcamera of je smartphone*
  • een leeg geheugenkaartje of voldoende ruimte op je smartphone. Check dit van tevoren!
  • een statief voor je camera

 

  • * Je haalt meer uit deze workshop als je smartphone de volgende opties bezit: beeldstabilisatie, HDR, fotograferen in RAW en een groothoeklens.

Praktische info

De beginners workshop vindt plaats op vrijdag 16 september 2022 van 10.00 - 16.00 uur. Deze vindt plaats bij woonwinkel Eijerkamp Veenendaal.
De workshop kost € 175,- en is incl koffie/thee, lunch, een hand-out, foto-opdrachten en coaching on the spot. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

VRAGEN

HUIDIG AANBOD

I.

interieurfotografie voor beginners

Leer de essentials van interieurfotografie

II.

interieurfotografie voor gevorderden

Breng je fotografie skills naar het volgende niveau

III.

maatwerk workshop

Interieurfotografie workshop speciaal afgestemd op jouw behoefte (fotografie-skills & nabewerking)