MENU
WORKSHOPS INTERIEURFOTOGRAFIE

Leer zelf mooie interieurfoto's maken

zodat je altijd goede content hebt voor je website & socials

Wil je ook foto’s leren maken zoals je ze soms bij anderen op hun website/feed ziet? Is een fotograaf inhuren nog te duur? Wil je voldoende content hebben om je feed moeiteloos te vullen?

Maak dan nu een flinke stap in de interieurfotografie door het volgen van deze workshop. In de vt wonen stijlstudio’s coach ik jou on the spot zodat je snelle stappen kunt maken. Hierdoor weet jij:

  • welk beeld verkoopt
  • heb je voortaan meer zelfvertrouwen tijdens fotoshoots omdat je weet wat je doet
  • voorzie je je website/feed/blog van nog betere foto’s

 

Voor wie?

De workshop “interieurfotografie voor beginners” is voor mensen met weinig ervaring op het gebied van interieurfotografie. Je wilt graag leren hoe je mooie interieurfoto’s maakt en je skills hierin verbeteren.

De workshop “interieurfotografie voor gevorderden” is voor mensen die al ervaring hebben met (interieur)fotografie en dit graag naar een hoger niveau willen tillen.

KIES HIERONDER JE WORKSHOP

I.

interieurfotografie voor beginners

Leer de essentials van interieurfotografie

II.

interieurfotografie voor gevorderden

Breng je fotografie skills naar het volgende niveau

III.

maatwerk workshop

Interieurfotografie workshop speciaal afgestemd op jouw behoeftes (fotografie-skills & nabewerking)

Hi, ik ben Lilian

 

Het was niet vanzelfsprekend dat ik als fotograaf ging werken.

Fotografie is lange tijd een hobby van me geweest, niet mijn beroep. Op mijn 17e was ik een drop-out en ben ik gaan werken. Diverse banen en jaren later vond ik mijn weg weer terug naar school en leerde ik hoe ik moest leren. Daardoor kon ik de studie gaan doen die me al lange tijd aantrok, namelijk antropologie.

Na het afstuderen heb ik onder andere als docent gewerkt. Toch is mijn huidige baan de eerste die niet als werk aanvoelt. Als ik vervolgens zie dat klanten een professionele slag maken en hun bedrijf groeit ben ik alleen maar heel trots dat ik daaraan heb mogen bijdragen.

Inmiddels werk ik 7 jaar als interieurfotograaf en heb ik honderden interieurs mogen vastleggen. Sommige daarvan heb je misschien eens gezien in een interieurmagazine. Graag leer ik je alles wat ik weet zodat jij je kan oriënteren of verdiepen in dit mooie vakgebied!

CLOSE
error: Deze content is beschermd