WORKSHOPS INTERIEURFOTOGRAFIE

Altijd al willen leren hoe je mooie interieurfoto’s maakt van jouw projecten? Werk je als interieurontwerper, -stylist, -blogger of andere interieurprofessional? Dan is dit je kans! In september 2022 bied ik twee workshops interieurfotografie aan. Een workshop voor beginners en een workshop voor gevorderden.

HUIDIG AANBOD

I.

INTERIEUR- FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS

Leer de essentials van interieurfotografie: van aankomst op de foto-lokatie tot en met vertrek

interieurfotograaf by Lilian

II.

INTERIEUR- FOTOGRAFIE VOOR GEVORDERDEN

Breng je fotografie skills naar het volgende niveau

III.

MAATWERK WORKSHOP

Interieurfotografie workshop speciaal afgestemd op jouw behoefte (fotografie-skills & nabewerking)

INTERIEURFOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor interieurontwerpers, -stylisten die graag zijn/haar projecten professioneel in beeld wilt brengen. Ook kun je de opgedane kennis inzetten bij het delen van foto's tijdens materiaalinkopen, (tussentijdse) projectenbezoeken etc.
Je bent in het bezit van een camera (dit kan ook een goede smartphone zijn!*) en je wilt je fotografie naar een hoger niveau tillen.

Als je zoekt naar een workshopleider waar je ook nadat de workshop geweest is nog terecht kunt met je vragen ben je hier aan het goede adres.
Het wordt een hele leerzame ochtend met waardevolle tips en tricks waar je je fotografie verder mee kan ontwikkelen! De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.