MENU

MAATWERK WORKSHOP INTERIEURFOTOGRAFIE

Wil je je eigen interieurprojecten leren fotograferen? Of wil je dat één van je medewerkers voortaan de interieurprojecten fotografeert zodat je niet elke keer een externe fotograaf hoeft in te huren? Dan is de maatwerk workshop interieurfotografie geschikt voor jou.

Voor wie is deze geschikt?

 

Je wilt (sommige) van je interieurprojecten zelf leren vastleggen. Elke keer een externe fotograaf inhuren is te duur. Investeer dan in een op maat gemaakt workshop waarin jij snelle kunt zetten om mooie interieurfoto’s te maken. Wellicht helpt dit je ook om regelmatiger zichtbaar te zijn op social media, zodat potentiele klanten zien met welke interieurproject(en) je momenteel mee bezig bent.

De maatwerk workshop is geschikt voor mensen zonder fotografie ervaring en met ervaring. Samen brengen we in kaart wat je nu al kunt. Vervolgens ontvang je een voorstel voor de duur van de workshop en krijg je inzicht in wat je na afloop van de workshop geleerd hebt.

Regelmatig bestaan de workshops uit twee gedeeltes: fotografie en nabewerking. Na afloop sta ik altijd nog ter beschikking mocht je in de praktijk toch nog vragen hebben. Mijn doel is dat jij mooie foto’s leert maken!

Deze workshop is geschikt voor particulieren en bedrijven.

AANMELDEN EN VRAGEN

interieurfotograaf Lilian van de Weerdhof - high end interieurfoto's

HUIDIG AANBOD

I.

interieurfotografie voor beginners

Leer de essentials van interieurfotografie

II.

interieurfotografie voor gevorderden

Breng je fotografie skills naar het volgende niveau

III.

maatwerk workshop

Interieurfotografie workshop speciaal afgestemd op jouw behoefte (fotografie-skills & nabewerking)

CLOSE
error: Deze content is beschermd