WORKSHOP INTERIEURFOTOGRAFIE GEVORDERDEN

Voor wie is deze geschikt?

 

Je hebt al ervaring met (interieur)fotografie en bent toe aan verdieping. Soms is er een situatie waarvan je niet weet hoe je dit goed moet aanpakken en je hebt behoefte aan begeleiding hierbij. De gevorderden workshop interieurfotografie is voor interieurprofessionals en liefhebbers die hun fotografie-ervaring naar een hoger niveau willen tillen.

Leer interieurfoto's met een 'wow' gehalte maken

Wat leer je?

 

Je leert wat je kunt doen als je op de locatie van de fotoshoot aankomt (nog voordat je je camera erbij pakt!) De uitdagende lichtomstandigheden (overbelichting/kunstmatig licht) komen aan bod en we doorlopen de camera-instellingen: waar te beginnen voor elk opnametype?

We behandelen de verschillende soorten interieurfoto’s die je kunt maken en wanneer je ze toepast. Het verschil tussen fotostyling en interieurstyling. En je gaat natuurlijk zelf aan de slag met fotograferen.

Waar vindt de workshop plaats?

 

Ken je die mooie stijlstudio’s van het tv-programma ‘vt wonen weer verliefd op je huis’? Deze en nog veel meer inspirerende interieur ruimtes staan voor ons ter beschikking tijdens de workshop, die plaatsvindt bij woonwinkel Eijerkamp in Veenendaal.

De winkel wordt ook bezocht door winkelend publiek en met 20.000m2 oppervlakte is er altijd wel een fotogeniek plekje te vinden.

workshop interieurfotografie bij Eijerkamp Veenendaal

Wat is het programma?

 

Wat heb je nodig?

  • een spiegelreflexcamera of systeemcamera.
  • je groothoeklens en zoom/prime lens geschikt voor scherpte/diepte opnames.
  • een leeg geheugenkaartje en een volle accu
  • een statief voor je camera
  • andere fotografie accessoires die jij vaak meeneemt.

Praktische info

De gevorderden workshop vindt plaats op vrijdag 23 september 2022 van 10.00 - 13.00 uur. Deze vindt plaats bij Eijerkamp Veenendaal.
De workshop kost € 95,- en is incl koffie/thee, hand-out, opdrachten en coaching on the spot. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

VRAGEN

HUIDIG AANBOD

I.

interieurfotografie voor beginners

Leer de essentials van interieurfotografie

II.

interieurfotografie voor gevorderden

Breng je fotografie skills naar het volgende niveau

III.

maatwerk workshop

Interieurfotografie workshop speciaal afgestemd op jouw behoefte (fotografie-skills & nabewerking)