OVER MIJ

 

Mijn naam is Lilian van de Weerdhof, ik ben werkzaam als fotograaf. Interieur, architectuur en personal branding zijn mijn expertises.
Vijf jaar geleden ben ik gestart als vastgoedfotograaf en al snel verschoof de aandacht naar interieurfotografie. Zo maak ik foto’s in opdracht van onder andere interieurontwerpers, bouwbedrijven en architecten. Daarnaast verzorg ik ook fotoshoots voor ondernemers om het unieke verhaal van hun bedrijf via beeld te te vertellen, om zo hun merk te versterken.

Aan de fotoacademie in Amsterdam heb ik een opleiding gevolgd. De rest van het vak heb ik aangeleerd door cursussen, workshops en veel werken in de praktijk. In mijn werk maak ik het liefst zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht om de ruimte sfeervol vast te leggen. Elk beeld wordt nauwkeurig nabewerkt met aandacht voor details.

Klanten waarderen mij om de expertise en flexibiliteit. Om sfeer vast te leggen zijn namelijk meerdere factoren van belang, zoals licht, tijdstip en materialen. Hier kijk ik nauwkeurig naar om zo het beste resultaat te behalen, op tijd en binnen budget. Meer weten? Neem gerust contact met mij op.