MENU
OVER MIJ

 

De “over mij” pagina is de pagina die ik vrij snel bezoek op een website. Altijd ben ik benieuwd wie erachter een website zit en wat hun verhaal is. Leuk dat je de mijne bekijkt, dit is in een notendop mijn verhaal:

Mijn naam is Lilian van de Weerdhof, ik ben werkzaam als interieurfotograaf. Vijf jaar geleden ben ik gestart als vastgoedfotograaf en al snel verschoof de aandacht naar interieurfotografie. Zo maak ik foto’s in opdracht van onder andere interieurontwerpers, bouwbedrijven en architecten. Daarnaast verzorg ik ook fotoshoots voor ondernemers om het unieke verhaal van hun bedrijf via beeld te te vertellen, om zo hun merk te versterken.

In Amsterdam heb ik aan de fotoacademie een opleiding gevolgd. De rest van het vak heb ik aangeleerd door cursussen, workshops en veel (heel veel) werken in de praktijk. In mijn werk maak ik het liefst zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht om de ruimte sfeervol vast te leggen. Elk beeld wordt nauwkeurig nabewerkt met aandacht voor details.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op. Hieronder tref je een aantal reviews aan van ondernemers die je voor gingen.

CLOSE
error: Deze content is beschermd