MENU

Heerlijk! Of het nu is om inspiratie op te doen, je netwerk uit te breiden of gewoon even rond te struinen, woonbeurzen bezoeken vind ik heerlijk. (Dagen in een beursstand werken daarentegen is soms een ander verhaal weet ik uit ervaring;)

Hieronder volgt een overzicht van de interieur- en kunstbeurzen najaar 2022 in Nederland. Sla hem op, deel hem met anderen geïnteresseerden, doe er je voordeel mee.

Je las een blog van Lilian

 

Ik fotografeer interieurs voor interieurontwerpers, interieurbouwers, architecten en andere interieurprofessionals. Misschien ben je mijn foto’s eens tegengekomen in een interieurmagazine.

Als klein kind was ik al bezig met interieur en veranderde ik mijn kamer regelmatig. Zo maakte ik eens van een leeg blik soep een lamp met gaatjes die mijn kamer sfeervol verlichtte. De liefde voor fotografie is er altijd al geweest.

Daarom is dit de eerste baan die niet als werk aanvoelt. Als ik vervolgens zie dat klanten een professionele slag maken en hun bedrijf groeit ben ik blij dat ik daaraan heb mogen bijdragen.

CLOSE
error: Deze content is beschermd